Maandag 7 juli was wasdag. 's Ochtends zijn we naar Ennistymon gereden om wat bankzaken te regelen, maar hebben we tegelijk het stadje bekeken en ook het bekende Crosbies winkeltje bezocht. Ze hadden daar onder meer een fraaie Limerick Cristal collectie, weer eens iets anders dan het alom steeds aanwezige Waterford Crystal en de vriendelijke, witbebaarde winkelman zocht nog ijverig op ons verzoek in allerlei laatjes onder de toonbank naar een brochure van dit kristalwerk, maar bleek helaas er geen meer te hebben.

Het had zo niet allemaal direct de belangstelling van Kennard, gebiedt de eerlijkheid te vermelden en vermoedelijk zou een puitje met boven- staand opschrift geheel andere resultaten hebben geboekt...

's Middags zijn we naar Ennis gereden. Het was eigenlijk de bedoe- ling een pizzalunch samen met Sinead en haar kleintjes te genieten, maar het werd een ijsje mede door de toch wel iets te cryptische om- schrijving van de locatie van het afgesproken restaurant in Ennis. Daarna hebben we Ennis nog een beetje verkend voordat we weer terug naar Lahinch reden en we toe waren aan een overheerlijk diner op het dakterras van The Corner Stone Bar met een mooi glas, zoals dat heet. Daarna, het was een mooie avond, hebben we nog wat geflaneerd op de strandpromenade in Lahinch, waarbij we werden begeleid door de prachtige klanken van twee harpistes van helder Keltische origine met mooie Ierse harpen en die onder meer, niet geheel onverdienstelijk, Bach speelden.

>>> listen to some harp music 
 
start > 07-07-08
    
[start | vorige pagina | volgende pagina (08-07-08)]